FL+TED+1.jpg

Boka föreläsning

Vill du veta mer om hur dina tarmbakterier påverkar och kan stärka din hjärna är du välkommen att boka Soki Choi som talare. Soki har forskat och föreläst världen runt om framtidens hälsa och sjukvård bland annat på Harvard och för TED Talk. I direktsänd tv har hon även lett samtal om ämnen som innovation och hjärnans åldrande i samband med Nobelpriset (SVT). 

Sedan Soki släppte sin bestseller bok hösten 2018 har hon föreläst om den mikrobiotiska revolutionen för bl a: Karolinska Institutet, Kvinnokliniken HerCare, Tandvårdsdagen, Arbetsförmedlingen, Stockholms studentbostäder, Höganäs Kommun, Bonnier, Novare Executive Search, Young Presidents' Organization, Rotary, Immanuelskyrkan, ABF-Åland, Allt om hälsan, Sthlm Food & Wine, Parkinsonföreningen, Svenska skolläkarföreningen, GE Healthcare. Sokis föreläsningar har hittills fått högsta betyg.

"Vi gillar ditt engagemang när du pratar Soki, och du har förmågan att göra det väldigt levande. Det var en bra mix mellan fakta och verkliga händelser/personliga erfarenheter och faktakunskaperna låg på en lagom nivå som vi oinsatta kunde hänga med i...Du förklarar det svåra på ett enkelt sätt och man blev nyfiken att köpa boken och få lära sig mer.

Vi alla samfälligt tycker om att du, Soki, verkligen är så seriös. Att du talar om vad man faktiskt vet, vad man vet fungerar och vad man vet att man inte vet ännu, när det kommer till forskning. Det skapar trovärdighet. Det finns så många som skriver böcker eller föreläser eller bloggar mm om kost och hälsa och många av dessa kör med egenpåhittade koncept. Därför är det extra viktigt att man inom detta område håller sig till det man faktiskt har bevis på. Och det gör du. Och det gillar vi skarpt. Tack!"

GE Healthcare

Nedan är filmer där Soki pratar om framtidens hälsa och medicin.