Hurra – min nya bok är här!

3D igen.jpg

Jag är så oerhört stolt och glad att kunna presentera min första bok som precis i detta nu har landat från tryckeriet och som kommer ut den 21 augusti. Boken ges ut av Bonnier Fakta och handlar om hur tarmbakterierna stärker din hjärna där jag har samlat och skrivit om de senaste genombrotten i forskningen. 

Jag skriver om hur tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem, utan även vid exempelvis alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest och depression. Beställ gärna min bok här: Kimchi och Kombucha - Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna


Tarmhälsa är inte bara en trend, utan mycket viktigare än så och jag vill med den här boken sprida den viktiga forskning som finns på området. Sköter du din diet så har du en läkemedelsfabrik i din tarm, utan biverkningar. Maten behöver definitivt komma in i det medicinska finrummet och vi behöver våga se bakterier och mat som en behandlingsform.

Min bok innehåller tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och fibrer och därmed stärka immunförsvaret och hjärnhälsan. Du hittar även mina godaste recept på Kimchi och Kombucha för att kickstarta hjärnan - alla fullproppade med goda bakterier.

Soki Choi